Nova pesma i spot grupe Eva Braun – Ti si sve

Posle tri godine diskografske pauze, bečejski sastav Eva Braun objavio je novi singl i spot za pesmu Ti si sveu izdanju izdvačke kuće Midget Unit Records.

„Mi se vraćamo na singlove i to me u neku ruku raduje. Paradoks je da se vraćamo na početke rokenrola pedesetih i početkom šezdesetih godina kada su glavni medij bili singlovi a ne albumi. Na neki način se vraćamo korenima”, izjavio je povodom novog singla i spota Goran Vasović, frontmen Eve Braun.

Pesma je snimana u Bečeju i Novom Sadu u produkciji novosadskog tima Nemanje i Svetozara Nešića. Video spot je delo beogradskog tandema Dragomira Nikolića i Ive Tanacković.

Spot za pesmu „Ti si sve“ dostupan je na zvaničnom YouTube kanalu Eve Braun, a audio singl je dostupan i na digitalnim muzičkim servisima Deezer, iTunes i Spotify, u izdanju Midget Unit Records-a.

Publika će Evu Braun biti u prilici da vidi uživo na koncertu koji će 14. februara održati u Domu omladine Beograda.

 

Pesmu „Ti si sveizvešće premijerno na koncertu pred beogradskom publikom. Povodom predstojeće svirke Vasović je istakao: „Zaželeli smo se svirke. Činjenica je da jako dug period nigde nismo svirali. Skoro tri godine, pa je Dan zaljubljenih ispao kao zanimljiv povod. Ne verujem da će to postati tradicija, poklopio se datum, dugo nismo svirali, mada nikad ne reci nikad“.

Sastav Eva Braun planira da nastavi sa koncertima tokom godine.

Novi video za pesmu Ti si svemožete pogledati putem linka.

Izbornik